BREDES STORE JULEBORD
(skal vælges af hele bordet)
1. SERVERING
Røget laks fra Samsø, rævesauce, bitre salater og peberrod
Gammeldags modnet sild, æggesalat med vadouvan karry og karse,
Paté de Campagne, grov sennep og sylt
2. SERVERING
Confiteret andelår, bagt rosenkål og sauce på varme krydderier
3. SERVERING
Klassisk risalamande med lun kirsebærsauce
450,- Pr.person
Østers (naturel) 1 / 3 / 6
50,- / 125,- /225,-
Østers med fløde 50
og dildolie 1/ 3 / 6
50,- / 125,- /225,-
Sortfodsskinke 105,-
Snacktallerken pr. person 125,-
Sortfodsskinke, Gordal oliven,
røgede mandler & chips med eddikepulver
Vi anbefaler 2-3 retter pr. person
Røget laks fra Samsø 165,-
Rævesauce, bitre salater
og peberrod
Gammeldags modnet sild 135,-Æggesalat med vadouvan karry
og karse
Paté de campagne 145,-
Grov sennep, kompot på hyben
og kirsebær
Tatar af okseinderlår fra Himmerland 165,-Mayonnaise på lang peber,
Unika Havgus, tyttebær og
chips på jordskokker
Vol au vent 160,-(Køkkenets hjemmebagte tartelet)
Confiteret kyllingeoverlår fra Rokkedahl,
velouté, selleri og estragon
Bygotto af økologisk perlebyg (V) 195,-
Svampedashi, sprøde østershatte ogvintertrøffel
Meniurestegte kalvebrisler fra Guldrummet 195,- Pastinakcreme, perleløg, sauce med
n´duja og syltede sennepskorn
Stjerneskud a la Brede Spisehus 255,-Fiskefilet og dampet fisk på grillet
surdejsbrød, håndpillede rejer, røget
hollandaise med syltede stikkelsbær
og rogn
Knuste kartofler 55,-Med purløg
Pommes Frites 55,-Med dijonnaise
Sprød salat 45,-Vendt i vinaigrette
Udvalg af oste 3 / 5 125,- / 145,-
Udvalg af gode oste med
smørristet rugbrød og sødt
Risalamande 105,-
Vaniljemousse, puffede vilde ris,
mandelolieog kirsebærsorbet
Chokolade Cremeux 105,-Kakaosorbet, aniscookie og
saltet Karamel
3 stk. Petit Fours Mark Hermann 125,-
Fiskefilet 105,- Med remoulade og
pommes frites
Steak 120,-Med pommes frites
og ketchup
Børneis 95,-Chokoladesauce og sæsonens bær
Røget laks fra Samsø
Rævesauce, bitre salater
og peberrod
Ristetblomkål med harissa (V)
Creme på fermenteret hvidløg,
røget Vesterhavsost og Dukkah
Rosastegt Canettebryst
Sichuanpeber, Pommes Anna,
puré på rødkål og sauce med
varme krydderier
Risalamande
Vaniljemousse, puffede vilde ris,
mandelolie og kirsebærsorbet
595,-
Pr. person
(skal vælges af hele bordet)
Rødbeder
Langpeber-mayo, tyttebær og jordskokkechips
Ristet blomkål med harissa
Creme på fermenteret hvidløg, røget Vesterhavsost og Dukkah
Bygotto af økologisk perlebyg
Svampedashi, sprøde østershatte og vintertrøffel
Risalamande
Vaniljemousse, puffede vilde ris,
mandelolie og kirsebærsorbet
495,-
Pr. person
(skal vælges af hele bordet)
Salte mandler, oliven & kartoffelchips, skinke. Hertil et glas bobler.
4-retters menu udvalgt af køkkenet
Med sæsonens råvarer
Udvalgt vin- eller juicemenu fra sommelieren
Filtreret vand med eller uden brus
Brød
Friskbagt brød med brunet smør
Kaffe fra Copenhagen Coffee Lab
1225,-
Pr. person
(skal vælges af hele bordet)
Østers (naturel) 1 / 3 / 6
50,- / 125,- /225,-
Østers med fløde 50
og dild olie 1/ 3 / 6
50,- / 125,- /225,-
Sortfodsskinke 105,-
Snacktallerken pr. person 125,-
Sortfodsskinke, Gordal oliven,
røgede mandler & chips med eddikepulver
Røget laks fra Samsø 165,-
Rævesauce, bitre salater
og peberrod
Tatar af okseinderlår fra Himmerland 165,-Mayonnaise på langpeber,
Unika Havgus, tyttebær og
chips på jordskokker
Stegte norske kammuslinger 170,-Creme på kartoffel, syltet selleri,
ventreche og chips på kartoffel
Ristet blomkål med harissa (V) 145,-Creme på fermenteret hvidløg,
røget Vesterhavsost og Dukkah
Meniurestegte kalvebrisler fra Guldrummet 195,- Pastinakcreme, perleløg, sauce med
n´duja og syltede sennepskorn
Letdampet Vesterhavstorsk 255,-
Brandade, sauteret palmekål,
sauce på blåmuslinger og rogn
Rosastegt Canettebryst 275,-Sichuanpeber, Pommes Anna,
puré på rødkål og sauce med
varme krydderier
Kronvildt skudt i Dyrehaven 325,-Glaseret rødbede, grillet endivie,
saltet blomme og sauce på enebær
Bygotto af økologisk perlebyg (V) 195,-Svampedashi, sprøde østershatte og vintertrøffel
Fiskefilet 105,-
med remoulade og pommes frites
Steak 120,-med pommes frites og ketchup
Børneis 95,-
Knuste kartofler 55,-Med purløg
Pommes Frites 55,-Med dijonnaise
Sprød salat 45,-Vendt i vinaigrette
Udvalg af oste 3 / 5 125,- / 145,-
Udvalg af gode oste med smørristet rugbrød og sødt
Risalamande 105,-
Vaniljemousse, puffede vilde ris,
mandelolie og kirsebærsorbet
Chokolade Cremeux 105,-Kakaosorbet, aniscookie og saltetKaramel
Petit fours 125,-
3 stk. fra Mark Hermann
15 cl. Glas
Champagne Brut 150 kr.
Baron Albert Champagne, Frankrig
Crémant Brut de Bourgogne 95 kr.
Vignerons de mancey, Bourgogne Frankrig
HVIDE
Riesling RG trocken 95 kr.
Weingut Hensel, Pfalz, Tyskland
2021
Sancerre 120 kr.
Domaine Roger Neveu, Frankrig
2023
Chardonney 110 kr.
Sebastiani California
2022
Grüner Veltliner 100 kr.
Kies, Weingut Kurt Angerer, Østrig
2021
ROSÉ
Ultimate Provence 100 kr.
Cotes de Provence Rosé
2022
Bobal 85 kr.
B
2021
RØDE
Pinot Noir 85 kr.
Double Trouble
Tempranillo 90 kr.
Sicoris Old Wines, Castell del Remei Spanien
2022
Barbera D'alba 150 kr.
Serra, Paitin, Piemonte Italien
2022
Gigondas Grand Montmirail 145 kr.
Domaine Brusset Rhöne, Frankrig
2015
Elderflower Spritz 95 kr.
Hjemmelavet hyldeblomst
lemonade, hvid vermouth
& bobler
Gin Hass 145 kr.
Altid godt (fa s alkoholfri)
G&T Priser fra 95 kr.
Fås i flere forskellige udgaver
Aperol 95 kr.
Kir 95 kr.
Kir Royal 125 kr.
Dry Martini 125 kr.
Spisehusets Espresso Martini 95 kr.
Irish Coffee 115 kr.
FADØL 49 kr. / 79 kr.
Møns IPA
Tuborg Classic
Jakobsen Brown Ale
LIDT ALKOHOL 55 kr.
Møns Bryghus
Damsholte India Pale Ale 0,5 %
UDEN ALKOHOL 55 kr. / 69 kr.
Teedawn
Gentle Lager / Wheat Dream
MOST 55 kr.
Øko fra Møns bryghus
Rabarber / Æble / Hyldeblomst
SODAVAN 45 kr.
Cola-Cola Zero / Ginger Ale
GINGER BEER 45 kr.
Double Dutch
Gå ikke glip af nyheder fra Brede Spisehus og Madkastellets andre restauranter.
Frokost:
Onsdag-søndag
12.00-15.00
Aften:
Tirsdag-lørdag
17.30-21.30
Berlingske
Børsen
Politiken
I.C. Modewegs Vej 40
2800 Kongens Lyngby
Telefon: +45 45 85 54 57
E-mail: info@bredespisehus.dk
CVR: 39111241
Få rutevejledning
Send forespørgelse med dato til info@bredespisehus.dk
Copyright © Madkastellet. All rights reserved.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær den første til at modtage gode tilbud, invitationer til events og konkurrencer og se vores nye menuer. Når du melder dig til, får du to gange om måneden et nyhedsbrev med info om alle Madkastellets restauranter.Vi glæder os til at dele masser af appetitvækkende nyheder med dig.