(skal vælges af hele bordet)
1. SERVERING
Gammeldags modnet sild
Æggesalat med vadouvan karry og kapers
Røget laks fra Samsø
Rygeostcreme, radiser, sprødt rugbrød og peberrod
2. SERVERING
”Hønsesalat” med Kylling fra Rokkedahl
Æble, selleri, estragon og peberbacon
Meunierestegt mørbrad af gris
Sæsonens svampe ”a la Creme”
3. SERVERING
Mandelkage med vaniljecreme
435,- pr.person
Gammeldags modnet sild
Æggesalat med vadouvan karry og kapers
Røget laks fra Samsø
Rygeostcreme, radiser, sprødt rugbrød og peberrod
”Hønsesalat” med Kylling fra Rokkedahl
Æble, selleri, estragon og peberbacon
295,- pr.person
Crouquette på saltet torsk 75,-
Mayonnaise på fermenteret hvidløg
(3 stk.)
Friteret jordskok 95,-
Trøffelmayonnaise og vesterhavsost
Østers med uartig fløde
og dildolie 1/ 3 / 6
50,- / 125,- /225,-
Sortfodsskinke 125,-
Snacktallerken pr. person 125,-
Sortfodsskinke, Gordal oliven,
røgede mandler & chips med eddikepulver
Vi anbefaler 2-3 retter pr. person
Gammeldags modnet sild 130,-
Æggesalat med vadouvan karry
og karse
Røget laks fra Samsø 155,-
Rævesauce, bitre salater
og peberrod
Hjemmelavede fiskefrikadeller 145,-
Med varmrøget laks, sauce tartar
og radiser
”Hønsesalat” 145,-
Med Kylling fra Rokkedahl, æble,
selleri, estragon og peberbacon
Tatar af okseinderlår fra Himmerland 155,-
Mayonnaise på Karl Johan,
tyttebær og chips på jordskokker
Schnitzel af Durocgris 255,-
Med saltet blomme, anjoser, peberrod,
skysauce med N´duja – serveres
med sprøde kartofler
Stjerneskud a la Brede Spisehus 255,-
Sprød Fiskefilet og dampet fisk på grillet
surdejsbrød, håndpillede rejer, røget
hollandaise med syltede stikkelsbær og rogn
Chevre Chaud 165,-
På crouton, bitre salater, valnødde-
vinagrette og hjemmesyltede gule beder
Frokostbøf af okse striploin 225,-
Med grillet løg og kryddersmør.
Serveres med friteret kartoffel
Knuste kartofler 55,-
Med purløg
Pommes Frites 55,-
Med dijonnaise
Sprød salat 45,-
Vendt i vinaigrette
Udvalg af oste 3 / 5 125,- / 145,-
Udvalg af gode oste med
smørristet rugbrød og sødt
Chokolade Cremeux 105,-
Kakaosorbet, aniscookie og
saltet Karamel
Let tilberedte sveskeblommer 105,-
Kardemommeis, karamel med varme
krydderier og ristet pecan
3 stk. Petit Fours Mark Hermann 125,-
Fiskefilet 105,-
Med remoulade og
pommes frites
Steak 120,-
Med pommes frites
og ketchup
Børneis 95,-
Chokoladesauce og sæsonens bær
Letsaltet dansk Hiramasa
Pomelo, ponzu og sprøde risnudler
Små kartofler
Skum på røget vesterhavsost,
og puffet boghvede
Label rouge perlehøne
Pommes Anna, løgpuré
og sauce på morkel
Chokolade Cremeux
Kakaosorbet, aniscookie
og saltet karamel
595,-
Pr. person
(skal vælges af hele bordet)
Friteret jordskok
Trøffelmayonnaise og Vesterhavsost
Små kartofler
Skum på røget Vesterhavsost
og puffet boghvede
Terrine på spidskål
Creme på Cannelinibønner,
harissaolie og syltet kålrabi
Chokolade Cremeux
Kakaosorbet, aniscookie
og saltet karamel
495,-
Pr. person
(skal vælges af hele bordet)
Salte mandler, oliven & kartoffelchips, skinke. Hertil et glas bobler.
4-retters menu udvalgt af køkkenet
Med sæsonens råvarer
Udvalgt vin- eller juicemenu fra sommelieren
Filtreret vand med eller uden brus
Brød
Friskbagt brød med brunet smør
Kaffe fra Copenhagen Coffee Lab
1225,-
Pr. person
(skal vælges af hele bordet)
Crouquette på saltet torsk 75,-
Mayonnaise på fermenteret hvidløg
(3 stk.)
Friteret jordskok 95,-
Trøffelmayonnaise og vesterhavsost
Østers med uartig fløde
og dild olie 1/ 3 / 6
50,- / 125,- /225,-
Sortfodsskinke 125,-
Snacktallerken pr. person 125,-
Sortfodsskinke, Gordal oliven,
røgede mandler & chips med eddikepulver
Letsaltet dansk Hiramasa 165,-
Pomelo, ponzu og sprøde risnudler
Tatar af okseinderlår fra Himmerland 155,-
Mayonnaise på Karl Johan,
jordskokkechips og tyttebær
Stegte norske kammuslinger 170,-
”Ragout” på hestebønner og
venreche, syltede ramsløgskapers
og chips på kartoffel
Små kartofler (V) 145,-
Skum på røget vesterhavsost,
og puffet boghvede
Tilkøb: Löjrom 45,-
Letdampet kuller 255,-
Brandade, sauteret palmekål,
sauce på blåsmuslinger og rogn
Terrine på spidskål (V) 195,-
Creme på Cannelinibønner,
harissaolie og syltet kålrabi
Label rouge perlehøne 275,-
Pommes Anna, løgpuré og
sauce på morkel
Okseribeye 375,-
Grillede løg, sauce bordelaise
med røget marv – hertil pommes
frites med dijonnaise
Fiskefilet 105,-
med remoulade og pommes frites
Steak 120,-
med pommes frites og ketchup
Børneis 95,-
Chokoladesauce
Knuste kartofler 55,-
Med purløg
Pommes Frites 55,-
Med dijonnaise
Sprød salat 45,-
Vendt i vinaigrette
Udvalg af oste 3 / 5 125,- / 145,-
Udvalg af gode oste med smørristet rugbrød og sødt
Let tilberedte sveskeblommer 105,-
Kardemommeis, karamel med varme
krydderier og ristet pecan
Chokolade Cremeux 105,-
Kakaosorbet, aniscookie og saltet karamel
Petit fours 125,-
3 stk. fra Mark Hermann
15 cl. Glas
Champagne Brut 150 kr.
Baron Albert Champagne, Frankrig
Crémant Brut de Bourgogne 95 kr.
Vignerons de mancey, Bourgogne Frankrig
HVIDE
Riesling RG trocken 95 kr.
Weingut Hensel, Pfalz, Tyskland
2021
Sancerre 120 kr.
Domaine Roger Neveu, Frankrig
2023
Chardonney 110 kr.
Sebastiani California
2022
Grüner Veltliner 100 kr.
Kies, Weingut Kurt Angerer, Østrig
2021
ROSÉ
Ultimate Provence 100 kr.
Cotes de Provence Rosé
2022
Bobal 85 kr.
B
2021
RØDE
Pinot Noir 85 kr.
Double Trouble
Tempranillo 90 kr.
Sicoris Old Wines, Castell del Remei Spanien
2022
Barbera D'alba 150 kr.
Serra, Paitin, Piemonte Italien
2022
Gigondas Grand Montmirail 145 kr.
Domaine Brusset Rhöne, Frankrig
2015
Elderflower Spritz 95 kr.
Hjemmelavet hyldeblomst
lemonade, hvid vermouth
& bobler
Gin Hass 145 kr.
Altid godt (fa s alkoholfri)
G&T Priser fra 95 kr.
Fås i flere forskellige udgaver
Aperol 95 kr.
Kir 95 kr.
Kir Royal 125 kr.
Dry Martini 125 kr.
Spisehusets Espresso Martini 95 kr.
Irish Coffee 115 kr.
FADØL 49 kr. / 79 kr.
Møns IPA
Tuborg Classic
Jakobsen Brown Ale
LIDT ALKOHOL 55 kr.
Møns Bryghus
Damsholte India Pale Ale 0,5 %
UDEN ALKOHOL 55 kr. / 69 kr.
Teedawn
Gentle Lager / Wheat Dream
MOST 55 kr.
Øko fra Møns bryghus
Rabarber / Æble / Hyldeblomst
SODAVAN 45 kr.
Cola-Cola Zero / Ginger Ale
GINGER BEER 45 kr.
Double Dutch
Gå ikke glip af nyheder fra Brede Spisehus og Madkastellets andre restauranter.
Frokost:
Onsdag-søndag
12.00-15.00
Aften:
Tirsdag-lørdag
17.30-21.30
23.-25. dec: Lukket
26. dec: 12-15
27. + 28. dec: 12-21.30
29. dec: 12-15
30. dec - 13. januar: Lukket
14. januar 17.30-21.30
Berlingske
Børsen
Politiken
I.C. Modewegs Vej 40
2800 Kongens Lyngby
Telefon: +45 45 85 54 57
E-mail: info@bredespisehus.dk
CVR: 39111241
Få rutevejledning
Send forespørgelse med dato til info@bredespisehus.dk
Copyright © Madkastellet. All rights reserved.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær den første til at modtage gode tilbud, invitationer til events og konkurrencer og se vores nye menuer. Når du melder dig til, får du to gange om måneden et nyhedsbrev med info om alle Madkastellets restauranter.Vi glæder os til at dele masser af appetitvækkende nyheder med dig.