(skal vælges af hele bordet)
1. SERVERING
Karrysild
Gammeldags modnet sildefilet, vadouvan, smilende æg og karse
Røget laks fra Samsø
Rygeostcreme, radiser, sprødt rugbrød og peberrod
”Hønsesalat” med Kylling fra Rokkedahl
Æble, selleri, estragon og peberbacon
2. SERVERING
Flat iron af okse
"Frikassé" på sølvbeder, ærter og persille
3. SERVERING
Financiers kage
Med mandler og vanilje
450,- pr.person
Karrysild
Gammeldags modnet sildefilet, vadouvan, smilende æg og karse
Røget laks fra Samsø
Rygeostcreme, radiser, sprødt rugbrød og peberrod
”Hønsesalat” med Kylling fra Rokkedahl
Æble, selleri, estragon og peberbacon
305,- pr.person
Toast med kammusling 95,-
Tomatmayonnaise på piement d'Esplette
(2 stk.)
Krustade med røget laks fra Samsø 95,-
Ponzy, sesam og rogn (3 stk.)
Crudité af sommergrøn 150,-
med harissacreme
(anbefales til 2 personer)
Østers med uartig fløde
og dildolie 1/ 3 / 6
50,- / 125,- /225,-
Sortfodsskinke 125,-
Snacktallerken pr. person 125,-
Sortfodsskinke, Gordal-oliven,
røgede mandler & chips med sort hvidløg
Vi anbefaler 2-3 retter pr. person
Karrysild 140,-
Gammeldags modnet sildefilet, vadouvan
smilende æg og karse
Røget laks fra Samsø 155,-
Rygeostcreme, radiser
sprødt rugbrød og peberrod
”Hønsesalat” 150,-
Kylling fra Rokkedahl, æble,
selleri, estragon og peberbacon
Tatar af okseinderlår fra Himmerland 155,-
Pebermayonnaise, tyttebær,
hasselnødder fra Piemonte og karse
Moules frites 225,-
Hvidvinsdampede blåmuslinger, fennikel,
timian og porre. Hertil sprøde pommet frites med dijonnaise.
Stjerneskud a la Brede Spisehus 255,-
Sprød fiskefilet og dampet fisk på grillet
surdejsbrød, håndpillede rejer, røget
hollandaise med syltede stikkelsbær og rogn
Dampede hvide asparges 195,-
Røget sauce, saltet citron og piment d'Esplette
Tilkøb af håndpillede rejer +45,-
Frokostbøf af flat iron 235,-
Grillet løg og kryddersmør.
Hertil sprøde pommes frites og dijonnaise
Nye kartofler 55,-
Urteolie
Pommes Frites 55,-
Dijonnaise
Sprød salat 45,-
Vendt i vinaigrette
Udvalg af oste 3 / 5 125,- / 145,-
Udvalg af gode oste med
smørristet rugbrød og sødt
Let pocherede rabarber 105,-
Sorbet på hvid chokolade, yuzu curd
og tuille på honning
Tonkabønneparfait 105,-
Solbærkompot og anis cookie
3 stk. Petit Fours Mark Hermann 125,-
Fiskefilet 105,-
Med remoulade og
pommes frites
Steak 120,-
Med pommes frites
og ketchup
Børneis 95,-
Chokoladesauce og sæsonens bær
Letsaltet kammusling
Syltede stikkelsbær, sauce på kærnemælk,
dild og peberrod
Nye kartofler
Skum på Vesterhavsost, løvstikke
og puffet boghvede
Vagtelbryst og confiteret lår
Grønne asparges, vindruer med kimchi
og sherrysauce med syltede sennepskorn
Let pocherede rabarber
Sorbet på hvid chokolade,
yuzu curd og tuille på honning
595,-
Pr. person
(skal vælges af hele bordet)
Lille tærte
Med variation af nye løg, sølvbeder
og syltede ramsløg
Nye kartofler
Skum på Vesterhavsost, løvstikke
og puffet boghvede
Dampede hvide asparges
Rygeost-hollandaise, saltet citron
og piment d'Esplette
Let pocherede rabarber
Sorbet på hvid chokolade,
yuzu curd og tuille på honning
495,-
Pr. person
(skal vælges af hele bordet)
Salte mandler, oliven & kartoffelchips og sortfodsskinke.
Hertil et glas bobler.
4-retters menu udvalgt af køkkenet
Med sæsonens råvarer
Udvalgt vin- eller juicemenu fra sommelieren
Filtreret vand med eller uden brus
Brød
Friskbagt brød med pisket smør
Kaffe / te
1225,-
Pr. person
(skal vælges af hele bordet)
Toast med kammusling 95,-
Tomatmayonnaise på piment d'Esplette
(2 stk.)
Krustade med røget laks fra Samsø 95,-
Ponzu, sesam og rogn (3 stk.)
Crudité af sommergrønt 150,-
Med harissacreme (anbefales til 2 personer)
Østers med uartig fløde
og dild olie 1/ 3 / 6
50,- / 125,- /225,-
Sortfodsskinke 125,-
Snacktallerken pr. person 125,-
Sortfodsskinke, Gordal-oliven,
røgede mandler & chips med sort hvidløg
Letsaltet kammusling 160,-
Syltede stikkelsbær, sauce på kærnemælk,
dild og peberrod
Tatar af okseinderlår fra Himmerland 155,-
Pebermayonnaise, tyttebær,
hasselnødder fra Piemonte og karse
Nye kartofler (V) 145,-
Skum på Vesterhavsost, løvstikke
og puffet boghvede
Lille tærte (V) 145,-
Med variation af nye løg, sølvbeder
og syltede ramsløgskapers
Dampede hvide asparges (v) 195,-
Røget sauce, saltet citron
og piment d'Esplette
Letdampet kulmule 255,-
Brandade, spæde kål,
sauce på blåmuslng og rogn
Meunierestegt søtunge på ben 325,-
Hjertemuslinger, citron og kapers.
Serveres med nye kartofler
Vagtelbryst og confiteret lår 275,-
Grønne asparges, vindruer med kimchi
og sherrysauce med syltede sennepskorn
Okse ribeye 395,-
Grillede nye løg, sauce bordelaise
med røget marv. Hertil pommes
frites med dijonnaise
Fiskefilet 105,-
med remoulade og pommes frites
Steak 120,-
med pommes frites og ketchup
Børneis 95,-
Chokoladesauce
Nye kartofler 55,-
Urteolie
Pommes Frites 55,-
Dijonnaise
Sprød salat 45,-
Vendt i vinaigrette
Udvalg af oste 3 / 5 125,- / 145,-
Udvalg af gode oste med smørristet rugbrød og sødt
Let pocherede rabarber 105,-
Sortbet på hvid chokolade
yuzu curd og tuille på honning
Tonkabønneparfait 105,-
Solbærkompot og anis cookie
Petit fours 125,-
3 stk. fra Mark Hermann
15 cl. Glas
Champagne Brut 150 kr.
Baron Albert Champagne, Frankrig
Crémant Brut de Bourgogne 95 kr.
Vignerons de mancey, Bourgogne Frankrig
HVIDE
Riesling RG trocken 95 kr.
Weingut Hensel, Pfalz, Tyskland
2021
Sancerre 120 kr.
Domaine Roger Neveu, Frankrig
2023
Chardonney 110 kr.
Sebastiani California
2022
Grüner Veltliner 100 kr.
Kies, Weingut Kurt Angerer, Østrig
2021
ROSÉ
Ultimate Provence 100 kr.
Cotes de Provence Rosé
2022
Bobal 85 kr.
B
2021
RØDE
Pinot Noir 85 kr.
Double Trouble
Tempranillo 90 kr.
Sicoris Old Wines, Castell del Remei Spanien
2022
Barbera D'alba 150 kr.
Serra, Paitin, Piemonte Italien
2022
Gigondas Grand Montmirail 145 kr.
Domaine Brusset Rhöne, Frankrig
2015
Elderflower Spritz 95 kr.
Hjemmelavet hyldeblomst
lemonade, hvid vermouth
& bobler
Gin Hass 145 kr.
Altid godt (fa s alkoholfri)
G&T Priser fra 95 kr.
Fås i flere forskellige udgaver
Aperol 95 kr.
Kir 95 kr.
Kir Royal 125 kr.
Dry Martini 125 kr.
Spisehusets Espresso Martini 95 kr.
Irish Coffee 115 kr.
FADØL 49 kr. / 79 kr.
Møns IPA
Tuborg Classic
Jakobsen Brown Ale
LIDT ALKOHOL 55 kr.
Møns Bryghus
Damsholte India Pale Ale 0,5 %
UDEN ALKOHOL 55 kr. / 69 kr.
Teedawn
Gentle Lager / Wheat Dream
MOST 55 kr.
Øko fra Møns bryghus
Rabarber / Æble / Hyldeblomst
SODAVAN 45 kr.
Cola-Cola Zero / Ginger Ale
GINGER BEER 45 kr.
Double Dutch
Gå ikke glip af nyheder fra Brede Spisehus og Madkastellets andre restauranter.
Frokost:
Onsdag-søndag
12.00-15.00
Aften:
Tirsdag-lørdag
17.30-21.30
Berlingske
Børsen
Politiken
I.C. Modewegs Vej 40
2800 Kongens Lyngby
Telefon: +45 45 85 54 57
E-mail: info@bredespisehus.dk
CVR: 39111241
Få rutevejledning
Send forespørgelse med dato til info@bredespisehus.dk
Copyright © Madkastellet. All rights reserved.