Foråret er for alvor på vej, og før vi ved af det er det april og Påske. En skøn anledning til at samle familie og venner og nyde et godt måltid. Hos os betyder det påskefrokost i skoven med øl og snaps i glasset og hyggeligt samvær omkring bordet.
Fra torsdag d. 17. april til og med 2. påskedag 21. april, dækker vi op til påske i den gamle kantine og serverer alt hvad hjertet begærer af påskefavoritter.
skal vælges af hele bordet
1.servering
Røget laks fra Samsø, bitre salater, rygeostecreme, Sprødt rugbrød og peberrod
Hjemmelavet vadouvankarry sild, æble, kapers og karse
Håndpillede rejer, citronmayonnaise, smilende æg og dild
2. servering
Stegt Lammeculotte med timian og hvidløg
Rosmarinkartofler og skysauce
3. servering
Financier med mandel og vanilje
Påskeæg fra Mark Hermann
Kaffe/the
495,- pr person
Menuen fåes også i en vegetarisk servsion.