Retur til oversigt

Bredes store julebord

Røget laks fra Samsø, rævesauce, bitre salater og peberrod

Gammeldags modnet sild, æggesalat med vadouvankarry og karse

Paté de Campagne, grov sennep og sylt

-

Confiteret andelår, bagt rosenkål og sauce på varme krydderier

-

Klassisk risalamande med lun kirsebærsauce

Skal vælges af hele bordet

450,- pr. person

Julemenu  

Røget laks fra Samsø

Rævesauce, bitre salater og peberrod

Ristet blomkål med harissa (V)

Creme på fermenteret hvidløg, røget Vesterhavsost og Dukkah

Rosastegt Canettebryst

Sichuanpeber, Pommes Anna, puré på rødkål og sauce med varme krydderier

Risalamande

Vaniljemousse, puffede vilde ris

Skal vælges af hele bordet

595,- pr. person

Juledagene

Brede Spisehus holder lukket 1. juledag, men holder åbent 2. juledag.

Ønsker I at invitere familien på julefrokost 2. juledag, serveres KUN Bredes store julebord til 450 kr. pr. person.

Book her