Røget laks fra Samsø, rævesauce, bitre salater og peberrod
Gammeldags modnet sild, æggesalat med vadouvankarry og karse
Paté de Campagne, grov sennep og sylt
-
Confiteret andelår, bagt rosenkål og sauce på varme krydderier
-
Klassisk risalamande med lun kirsebærsauce
Skal vælges af hele bordet
Røget laks fra Samsø
Rævesauce, bitre salater og peberrod
Ristet blomkål med harissa (V)
Creme på fermenteret hvidløg, røget Vesterhavsost og Dukkah
Rosastegt Canettebryst
Sichuanpeber, Pommes Anna, puré på rødkål og sauce med varme krydderier
Risalamande
Vaniljemousse, puffede vilde ris
Skal vælges af hele bordet
Brede Spisehus holder lukket 1. juledag, men holder åbent 2. juledag.
Ønsker I at invitere familien på julefrokost 2. juledag, serveres KUN Bredes store julebord til 450 kr. pr. person.